Művészi értékeink

Bábdarabjaink a gyermekek mindennapjaiból való történeteket dolgoznak fel tanító-szórakoztató jelleggel. Történeteinkkel olyan életfelfogást és keresztény értékrendet képviselünk, amely tisztességes, becsületes emberképet mutat a felnövekvő generációnak. 

A műsort  játékkal, énektanítással, visszakérdezéssel, összefoglaló üzenettel tesszük kerek egésszé.  Vidám, gyerekeknek szóló, gyereknyelven megfogalmazott mai történeteket dolgoztunk fel, amelyek a  hétköznapokból lépnek elő. Minden kisgyermek és szülő magára ismerhet, és felfedezheti saját élethelyzetének a megoldásait is. Mert a bábdarabokban megoldások születnek, a konfliktusok megoldódnak, a viharos helyzetek napfényessé válnak és közben megtanuljuk, hogyan legyünk úrrá mi magunk is a saját életünkben ezeken a helyzeteken.

A Kisvirág előadásai magas szintű erkölcsi és társadalmi értékeket juttatnak be a gyermekek példatárába és teszik azokat követhetővé, kívánatossá. A családok összetartását, a generációk közötti kapcsokat erősíti mindenkiben. Szülőnek, pedagógusnak, gyereknek egyaránt felejthetetlen élményt nyújt.

A bábfelszerelés és a bábok, a díszletek, kellékek, hátterek művészi látványt és magas színvonalat képviselnek. Ez teszi lehetővé, hogy az előadás színházi élményt nyújtson annak ellenére, hogy a Kisvirág Kreatív Művészeti és Kulturális Csoport egy mozgó bábszínház. Ezekkel biztosítjuk a gyerekek számára, hogy teljesen bele tudják élni magukat a történetekbe. 

Erősségeink:

  • Minőségi, esztétikus, saját készítésű MUPPET bábdarabokkal rendelkezünk
  • A bábdarabok tiszta, keresztény értékrendet képviselnek.
  • Igény esetén bohóc szereplőket, élő zenét, kézműves foglalkozást,  bűvészkedést is biztosítunk.
  • ÁFA-mentesek vagyunk.
  • Angol nyelvű előadást is tartunk.